Menu Sluiten

Trainer theatersport gezocht

Vacature Trainer Theatersport

Wij zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging en ondersteuning van een nieuwe theatersporttrainer (m/v) voor Niet Bepaald Doorsnee (NBD). We zoeken een vaste trainer die ons op dinsdagavond van 20.00u – 22.00u kan trainen. De trainingen vinden plaats in Den Bosch en de functie zal ingaan vanaf begin september.

Wie zijn wij?

Theatersportvereniging Niet Bepaald Doorsnee is een vereniging met een mooie mix aan leden: zowel oude rotten als jong talent en zowel spelers mét ervaring als beginnende spelers. We trainen wekelijks op een lokatie in Den Bosch.

NBD is een gemoedelijke, hechte en fijne groep theatersporters waar het plezier maken met elkaar voorop staat. Daarnaast hebben wij uiteraard ook de drang om ons te ontwikkelen als spelers én als groep.

Naar wie zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een betrokken, enthousiaste en kritische theaterdocent met ervaring binnen (het trainen van) theatersport en kennis over theatersport. Als vereniging staat bij ons het spelplezier voorop en het is jouw taak als trainer om dat samen met ons te waarborgen en ons tegelijkertijd uit te dagen. Het is belangrijk dat de trainer mede de veiligheid in de groep bewaakt en de groep samen naar een hoger level tilt.

Wij zijn op zoek naar iemand die direct persoonlijke feedback kan geven en spelers uit vaste patronen durft/kan halen. Als groep willen we graag verdieping opzoeken (denk aan: uitbreiden van rolarsenaal, inzicht in het opzetten van een interessante scene, handvatten in fysiek spel, kwetsbaar durven zijn in spel).

Gang van zaken

Wanneer je interesse hebt, nodigen we je uit om contact op te nemen en een CV op te sturen naar info@nietbepaalddoorsnee.nl. Als de interesse er ook van onze kant is, nodigen we je graag uit om ons 1 á 2 betaalde proeftraining(en) te geven, om zo aan te voelen of het vanuit beide kanten klikt. In overleg met het bestuur van NBD wordt een uurtarief afgesproken. Bel voor inhoudelijk contact over de vacature met Margot Jansen (06-41109984).