Menu Sluiten

Lid worden?

Wij trainen iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Maaspoort in Den Bosch. Als er ruimte is voor nieuwe leden organiseren we ‘Meespeelavonden’. Die zijn vaak aan het begin van het seizoen, in september/oktober en in januari/februari. Meld je via email aan; als die data bekend zijn, nemen we contact met je op.
Tijdens de Meespeelavonden speel je 3 trainingen met ons mee. Hierdoor krijg je de kans om kennis te maken met de groep, de leden en de spelvormen van theatersport. Na deze trainingen heb je een goede indruk van de groep en van onze trainingen kunnen krijgen en weten we allemaal of er een wederzijdse klik is. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel een beetje lef! Laat ons zien dat je het durft en open staat voor aanwijzingen van medespelers en trainster.

Warming up bij optreden in Artemis

Optreden

Naast het trainen treden we op in Theater Artemis in Den Bosch. Ook gaan we op bezoek bij andere theatersportverenigingen in de regio. Soms komen er ‘snabbel-aanvragen’ binnen. Dan verzorgen we een workshop improviseren voor bedrijven en organisaties, of maken een evenement wat kleurrijker door als typetje rond te lopen. Daarbij kun je altijd zelf aangeven of je mee kunt en wilt spelen.

Buitentraining in de zomer

Activiteiten van de vereniging

Elk voorjaar organiseren we een Trainingsweekend. Dit doen we op een externe locatie, waar we ook blijven overnachten. Het weekend is er voor een verdiepingsslag en vooral voor teambuilding; theatersport is een echte teamsport.
Daarnaast starten we ieder seizoen met een picknick of borrel en vieren we Sinterkerstennieuw. Bij wedstrijden zijn we zoveel mogelijk allemaal aanwezig om te ondersteunen bij bijvoorbeeld kassa, het licht etc.